středa 2. července 2014

Foodporn - Cheesecakes

Krásné, už druhé, červencové ráno! :)
Jak jste se vyspali? :)

Já jsem dneska neobvykle brzy vzhůru, protože mě nerada vzbudila mamka, když se chystala do práce asi o půl 6, takže místo mého v poslední době obvyklého cca 8-9h spánku spala jen asi 5 hodin, ale i tak mám dobrou náladu a cítím se docela odpočinutá. Může za to asi i to úžasné sluníčko! :)

Ještě, než si půjdu, dnes nejspíš jen krátce, zacvičit a pak si užiju mojí milovanou snídani ♥(paleo kakaovo-kokosové cuketové lívanečky, jak jinak :D) rozhodla jsme se, že napíšu alespoň nějaký malý článek :)
Jindy bych pro vás na dobré ráno publikovala "snídaňovou inspiraci", která teda byla na mém starém blogu a vždycky v pondělí... no nevadí :D...Jenže jak víte, momentálně při keto snídám každý den to samé a ostatní jídla nijak nearanžuju a nefotím. Navíc pochybuju, že by vás zajímaly fotky míchaných vajíček se salátem nebo okurkou, kuřecí restované maso se salátem nebo okurkou, když si to zpestřím, tak je to třeba cuketová frittata, tuňákový salát s avokádem nebo třeba rybička na másle a tymiánu s fazolkami "na smetaně".Proto jsem pro vás raději "sepsala" článek plný krásných fotek asi toho nejlepšího dezertu na světě, cheesecaku! :)


































A proč jsem vybrala zrovna cheesecake?
1) jak už jsem řekla, je to můj neoblíbenější dezert :)
a za 2) se ho dneska chystám péct a úplně se na to těším :D  jím ho peču ho ze všech "moučníků" nejraději! Líbí se mi, že existuje snad milion kombinací! :)
...ale já stejně většinou udělám jen "nudný" vanilkový nebo citronový :D 


A co vy a cheesecake? :)

4 komentáře:

  1. No panejo! To je k sežrání, netajím se tím, že bych si ještě teď po snídala nedala :D. Vypadají všechny krásně, nejvíc se mi ale líbí ty mini single :D, to ale musí být docela piplačka. Taky se mi moc líbí, že se dají ladit do všemožných chutí, nejlépe podle toho, co zrovna roste nebo je aktuální pro roční období.
    Já se musím přiznat, že jsem cheesecake dělala jen jednou mamce k narozkám, byl extra čokoládový a extra sladký, příště bych si dala radši mnohem lehčí verzi :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty mě taky vždycky lákali :) Dneska jsem si takové single taky udělala, trochu zdravější keto verzi, i když to vůbec nejsou cheesecaky, protože používám normální tvaroh, ale co :D

      Já čistě čokoládový ještě nikdy nedělala a vždycky nad ním přemýšlím, ale nevím proč, nakonec ho neudělám :D

      Vymazat
  2. Nee, tohle jsem proste nemla videt, ne a ne a ne! :D uplne nejlepsi cheesecake jsem mela v Kalifornii, v cheesecake factory, meli jich tolik druhu! *_* drzim palce s pecenim :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla vždycky jen v obyč českých cukrárnách a z cream cheesu nejspíš nebyli :D ale můj nejmilovanější je malinový z Tchibba, i když na můj vkus má šíleně mastnou krustu, ale krém je boží :) Docela by mě zajímala jejich receptura! :D :)
      Doufám, že někdy ochutnám ten pravý a ještě ke všemu třeba právě v USA! :)
      Díky, už je napečeno :)

      Vymazat

Děkuju za každý milý komentář :)